Lapsuudenkotini sijaitsi Oulussa, Alppilan kaupunginosassa, korkean kerrostalon 6.ssa kerroksessa. Taloamme ympäröi mäntymetsä, ikkunasta saimme ihailla kauniita männynlatvoja ja merimaisemaa.

Lapsuuden leikkipaikka sijaitsi kotini lähellä pienessä metsikössä, sinne siskoni ja talon muiden lapsien kanssa rakensimme majoja, majassa supattelimme salaisuuksia ja söimme makoisia äidin valmistamia eväsleipiä.

Lapsuuden- ja nuoruudenkesät vierähti Utajärvellä, Utosjoen varrella mökkeillen. Äidin sukulaisten luona pääsin kokemaan aitoa ja oikeaa maalaistaloelämää. Heinäpelto-, ja navettatyöt tuli myös tutuiksi. Alkukesän kohokohta oli kun pääsin näkemään lehmien ensimmäiset kirmailut kesälaitumille.

Entisessa työpaikassani päiväkodissa teimme paljon retkiä lasten kanssa lähiluontoon, kuin myös useisiin luontokohteisiin Oulun lähialueella.

Vuosina 2000-2002 sain mahdollisuuden opiskella eläintenhoitoa ja puutarha-alaa, ne yhdistettynä nykyisiin luonto-ja ympäristöalan opintoihin antavat hyvin laaja-alaista tietoa kaikesta luonnon suomista mahdollisuuksista...luontoa ja eläimiä kunnioittaen.